Het Huis

Hier vindt u informatie over het huis.

Het Huis

"La Font du Verne" is een klein maar lieflijk, voormalige pachters woning aan de rand van het "Fôret de Tronçais". Dit gezellige huis biedt plaats aan 4 personen en is van alle gemakken voorzien. Ook uw huisdier is, in overleg, welkom. De ingang van het huis ligt op het zuiden, aan de kant van het bos. Naast het huis bevindt zich een niet aangelegde tuin. Voor het huis is er voldoende ruimte om te zitten en te genieten van de natuur. Tevens is er een vuurplaats voor een BBQ en een nachtelijk kampvuur. Op de begane grond vindt u de woonkamer met eetkamer, keuken, slaapkamer en badkamer. Middels een open trap in de woonkamer komt u op zolder.

Krijg een impressie van het huis

Onze knusse keuken

In deze knusse, eenvoudige keuken vindt u alle voorzieningen die nodig zijn voor het koken. Er is een gasfornuis met oven aanwezig, een magnetron, een koelkast en een koffiezetapparaat. Daarnaast is al het keukengerei aanwezig waaronder bestek etc. Ook zijn er enkele kruiden e.d. al aanwezig.

De woonkamer

In de ruime woonkamer bevinden zich twee stoelen en een bank. Daarnaast is er een tv en een radio-cd speler aanwezig. Bovendien kunt u vrij gebruik maken van onze houtkachel.

De Slaapkamer

Op de begane grond bevindt zich een tweepersoons slaapkamer. Er zijn twee eenpersoonsbedden aanwezig.

De zolder

Op zolder bevindt zich een additionele slaapkamer. Er zijn twee eenpersoonsbedden aanwezig en een kinderledikantje. Er is nog ruimte om eventueel een luchtbed neer te leggen.

Nu Boeken!

Bent u overtuigd? Schroom niet langer en boek nu!

Apremont sur Allier

Dit historische plaatsje gelegen aan de rivier 'L' Allier' is genoemd als een van de mooiste plaatsjes van frankrijk. Naast het plaatsje zelf kunt u o.a. een bloementuin en een aantal oude stallen bewonderen.

La Font du Verne op Facebook

We hebben sinds kort onze eigen facebookpagina. Hierop zult u actuele infomatie en foto's kunnen vinden. Neem nu snel een kijkje en like ons!